Koop een tweede verblijf in de prinses der badsteden

Geniet van zalige vakanties in de familiale badstad Wenduine!

Meer informatie?

Wenduine

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

De prinses der badsteden

Vlakbij de toegangsweg richting het familiale Wenduine bevindt zich het nieuwe Holiday Suites Wenduine, gelegen tussen het drukke Blankenberge en het authentieke De Haan. 

De prinses der badsteden combineert haar charme van kleinschaligheid met het uistekende aanbod aan faciliteiten voor toeristen met als kers op de taart, 160 hectare duinen.

Eigen gebruik en extra verhuuropbrengsten

Sinds enkele decenia is het mogelijk om te investeren in vakantieverblijven met verhuurservice. Hierbij koop je een appartement via notariële akte. Nadien hoef je dankzij de beheersovereenkomst geen moeite meer te doen voor de uitbating. Je vertrouwt dit toe aan een professionele partner met jarenlange ervaring die al de verhuurzorgen uit handen neemt.

Vastgoed is een duurzame investering met een vaste waarde. Het biedt je niet alleen mooie verhuurinkomsten, maar ook een meerwaarde en langdurige zekerheid. Om jouw kapitaal een veilige toekomst te garanderen realiseert Alysee enkel kwalitatieve en hoogwaardig afgewerkte bouwprojecten met oog op verhuurbaarheid.

Let op: helaas is bij dit project geen domiciliëring mogelijk!

Waarom kiezen voor Holiday Suites Wenduine?

Het strand

Wie voor de rust naar de Belgische Kust komt, kan niet beter zitten dan in Wenduine. Geniet van de ruimte, rust en prachtige duinen.

Familie

Wenduine is ideaal voor families, door het grote strand en ruime aanbod activiteiten hoeft u zich nooit te vervelen! Er is zelfs een skatepark en een minigolf.

Omgeving

Geniet van de vele winkels waar u kunt shoppen en het ruime aanbod horecagelegenheden. Het centrum van Blankenberge bereikt u ook binnen 5 minuten.

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Alysee.

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Alysee | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring