Unest Erasmus Brussel

In Brussel is er een tekort van maar liefst 9.000 studentenkoten. Ook vanuit het buitenland komen er veel studenten naar Brussel om te studeren. Waar de vraag groter is dan het aanbod, is het de aanbieder die wint. Het ideale moment om te investeren in studentenvastgoed. Bij interesse kunt u gratis de brochure ontvangen.

 

Een investering vanaf 122.500 euro!

Meer weten?

Ontvang direct de GRATIS brochure!

Ecoparkings

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

Waarom investeren in studentenvastgoed?

Wie een appartement of woning als belegging koopt, moet flink investeren, maar bij studentenvastgoed ligt de aankoopdrempel al snel meer dan de helft lager terwijl de huurinkomsten in verhouding vaak hoger zijn. Bovendien neemt een professionele beheerder al je kopzorgen rond het vastgoed weg. Dat maakt van studentenvastgoed de beste investering voor een beperkt budget.

Is investeren in studentenvastgoed iets voor u of wilt u meer weten? Ontvang
gratis de brochure!

Over UNEST Erasmus

UNEST Erasmus zet in op een modern Scandinavisch design over de hele lijn. Het meubilair, de verlichting en de indeling van de ruimtes krijgen zo dat extraatje dat ervoor zorgt dat een student(e) zich thuis voelt op kot.

Om voor een optimale sfeer te zorgen voorzien we gezonde afleiding, leefcomfort én een ‘wooncoach’ als verbindende factor. Op elke verdieping komt een aparte gemeenschappelijke ruimte met fitness, studeerruimte, private dining, gameroom en gemeenschappelijke wasvoorzieningen.

In de zomer van 2023 zullen de eerste studenten hier hun intrek nemen. Perfect op tijd voor academiejaar 2023-2024. Dat dat niets te vroeg is blijkt uit de wachtlijst waar nu al een vijftigtal studenten op staan.

Waar wacht u nog op? Ontvang de GRATIS brochure.

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Fortior | Privacyverklaring