Direct beschikbaar: tweede verblijven op fantastische locatie in Limburg

Koop jouw buitenverblijf vanaf €190.000

Meer weten?

Vraag nu GRATIS en VRIJBLIJVEND de projectbrochure!

Investeer in Limburg

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

Geniet van zalige vakanties

Verscholen onder een zacht ruisend bladerdek liggen de appartementen van Holiday Suites Limburg. Omgeven door bossen hoor je hier niets anders dan de geluiden van de natuur. Onthaasten krijgt hier een nieuwe betekenis.

Verhuur en eigen gebruik

Je kan een onbeperkt aantal keren komen genieten van je tweede verblijf, maar een mens moet natuurlijk werken en de kinderen moeten naar school. In de drukte van het dagelijkse leven heb je weinig tijd om je bezig te houden met de verhuur en het onderhoud. Daarom neemt Holiday Suites dat allemaal van je over. Bovendien zorgen zij ervoor dat de gasten aankomen in een proper appartement, voorzien van het nodige linnengoed. Jij hoeft enkel te genieten van de opbrengsten en van je vakantieverblijf.

Wenst u graag meer informatie?

Laat hier uw gegevens achter!

Les Jardins du Var NL

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

De appartementen

De appartementen zijn beschikbaar in verschillende formaten waardoor er mogelijkheden zijn voor zowel grote als kleine gezinnen. De keuken beschikt over een vaatwasser en is verder volledig uitgerust zodat je niet voor ieder verblijf een heel huishouden heen en weer moet sleuren. In de brochure vind je een aantal voorbeeldplattegronden terug met een lijst van de voorzieningen. De projectverantwoordelijke informeert je graag over de actuele beschikbaarheden.

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Unibricks | Privacyverklaring