Verdien een aanvullend en hoog inkomen met vastgoed in hartje Antwerpen

Investeer vanaf 188.020 euro *

Grijp uw kans!

Ontvang GRATIS en VRIJBLIJVEND meer informatie

The Stage NL

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

Elke maand belastingvrij inkomen

The Stage is een nieuw vastgoedproject gelegen in het hart van Antwerpen, de toeristische en economische grootstad bij uitstek, tussen de Meir en het centraal station.

Dankzij de professionele uitbating onder het merk Staybridge, kan u zorgeloos genieten van het rendement op uw investering. Bovendien investeert u toekomstbestendig dankzij het duurzame karakter van het project. 

Enkele redenen waarom deze investering zo aantrekkelijk is:

Elke maand vaste inkomsten
Dankzij de gewaarborgde vergoedingen* bent u als investeerder zeker van uw maandelijkse inkomsten. De vergoedingen worden trouwens 25 jaar lang automatisch geïndexeerd, daar hoeft u niets voor te doen.
Vrijgesteld van belastingen
Dankzij een ruling met de FOD Financiën kunt u 21 procent btw op uw aankoopprijs* recupereren. Als investeerder bent u daarnaast vrijgesteld van onroerende voorheffing, inkomstenbelasting of andere belastingen.
Maximale zekerheid
In The Stage kunt u dankzij de gewaarborgde vergoedingen* zorgeloos investeren. En u hoeft niet wakker te liggen van onvoorziene kosten of gedoe, dankzij het professionele beheer door een ervaren uitbater.
Prijzen exclusief inrichting- en aktekosten conform de bepalingen van de compromis
*Cfr. De contractuele bepalingen, de bekomen ruling en de huidige fiscale wetgeving. Prijs exc. akte- en dossierkosten.
The-Stage-Logo+icon-white

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Candor.

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Candor | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring