Te koop: duplex appartement in Blankenberge

Ontspannen in jouw tweede verblijf aan de kust

Meer informatie?

Sea Garden Village

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

Jouw tweede verblijf in hartje Blankenberge

Een duplexappartement in Blankenberge waar je kan ontspannen wanneer je maar wil? Dat is Sea Garden Village. Nergens kan je een meer gezellige woning of stijlvoller tweede verblijf in Blankenberge kopen. De villastijl sluit mooi aan bij het authentieke kloppende hart van de binnenstad.

Het laatste aangeboden appartement is een duplex met een ruime living en twee volwaardige slaapkamers. Open zicht op de binnentuin en overvloedig licht maken van jouw appartement in Blankenberge een echte droom.

De omgeving van jouw tweede verblijf

De locatie van Sea Garden Village werd zorgvuldig uitgekozen. Haar centrale en rustige ligging zorgen ervoor dat jouw tweede verblijf maar een steenworp van het hart van Blankenberge verwijderd is. Op de zonnigste zomerdag stap je op minder dan tien minuten naar het strand.

Het bruisende Blankenberge blijft steeds nieuwigheden vinden en vertrouwde klassiekers vereeuwigen. Je hebt dus altijd een reden om terug te gaan naar jouw tweede verblijf.

Download de gratis brochure!

Benieuwd naar meer informatie over dit fantastische duoplex appartement? En waarom nu juist het moment is om in Blankenberge te investeren? Ontdek waarom Sea Garden Village een ideale investering is en waarom meer dan 100 klanten jou al voorgingen!

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Alysee.

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Alysee | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring