Te koop: duplex appartement in Blankenberge

Laatste gemeubeld en instapklaar duplexappartement !

Meer informatie?

Sea Garden Village

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

Jouw ideale investering in hartje Blankenberge

Wanneer je investeert in Sea Garden Village, investeer je in veel meer dan bakstenen. De bijzondere ligging, het overvloedige daglicht door de grote ramen en de private binnentuin geven je het allerbeste van een tweede verblijf aan de Kust. Voor een investering vanaf € 315.300 kan je thuiskomen aan zee, en tegelijkertijd bouwen aan je toekomst. Met een investering in een duplexappartement aan zee weet je zeker dat je geld veilig geïnvesteerd wordt.

Het bruisende Blankenberge

De locatie van Sea Garden Village werd zorgvuldig uitgekozen. Haar centrale en rustige ligging zorgen ervoor dat jouw tweede verblijf maar een steenworp van het hart van Blankenberge verwijderd is. Op de zonnigste zomerdag stap je op minder dan tien minuten naar het strand.

Het bruisende Blankenberge blijft steeds nieuwigheden vinden en vertrouwde klassiekers vereeuwigen. Je hebt dus altijd een reden om terug te gaan naar jouw tweede verblijf.

Download de gratis brochure!

Benieuwd naar meer informatie over dit fantastische duplex appartement? En waarom nu juist het moment is om in Blankenberge te investeren? Ontdek waarom Sea Garden Village een ideale investering is en waarom meer dan 100 klanten jou al voorgingen!

Sea Garden Village: jouw ideale investering in Blankenberge

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Alysee.

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Alysee | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring