Betaalbaar en rendabel investeren in parkings

Investeer in moderne rotatieparkings in Bouillon

REEDS 60% VERKOCHT!

Meer informatie?

Ontvang GRATIS het investeringsdossier

Parkings Bouillon

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

Een slimme en zorgeloze investering

In het centrum van Bouillon start binnenkort de bouw van rotatieparking Bouillon en een gloednieuw hotel. Er zal ruimte zijn voor 100 parkeerplaatsen, waarvan een deel wordt uitgerust met elektrische laadpalen. Deze parkings worden in de vorm van parkeerpakketten van 3, 4 of 5 plaatsen aangeboden als investeringskans.

Vastgoed is een betrouwbare investering, maar wel eentje met een stevig prijskaartje. Parkeerplaatsen zijn even betrouwbaar, maar wel een stuk goedkoper. Zo koop je al een pakket van drie parkeerplaatsen in dit project vanaf € 105.000.

Geen wanbetalers of schade aan je eigendom

Je moet al behoorlijk je best doen om schade toe te brengen aan een parkeergarage en zelfs als een bestuurder daar toch in slaagt, is het de wagen die daar de meeste gevolgen van draagt. Je moet je dus geen zorgen maken over schade aan je eigendom. Ook van wanbetalers heb je geen last, want zonder te betalen geraken bestuurders simpelweg niet buiten.

Video afspelen

Waarom investeren in een parking in Bouillon?

Bouillon is een toeristische trekpleister die jaarlijks een stijgend aantal bezoekers ontvangt. In 2021 was er zelfs sprake van 230.991 overnachtingen. Toeristen kunnen gebruikmaken van de 400 parkeerplaatsen die Bouillon rijk is, maar in het toeristisch hoogseizoen is dat absoluut niet genoeg. Gezien het stijgend aantal toeristen zal dit tekort alleen maar toenemen.

In de video links vertelt de burgemeester van Bouillon, Patrick Adam, over de parkeerproblematiek in zijn dorp.

Ontvang GRATIS het investeringsdossier!

Parkings Bouillon

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Unibricks.

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Unibricks | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring