Investeer in appartementen op een topligging in hartje Brussel

Al vanaf €440.000

logo

Meer informatie?

Ontvang GRATIS en VRIJBLIJVEND de brochure!

Residentie Stephanie Louise

Om u aanvraag te kunnen verwerken, zal Fortior uw gegevens verwerken in lijn met de Privacy Verklaring. Hieruit volgt dat Fortior de verstrekte gegevens kan gebruiken om in het kader van uw aanvraag contact met u op te nemen.

Lage instapprijzen, hoge verhuurprijzen

De gemiddelde huurprijs in Brussel is 1.154 euro per maand, tegenover 800 euro in Vlaanderen. Bovendien stegen de huurprijzen in Brussel in 2022 met 4,2 procent in vergelijking met 2021. Wie in Brussel verhuurt, kan dus hoge huurprijzen realiseren, zeker met een pand op de juiste locatie.

Moderne inrichting en smaakvolle afwerking mogelijk

Voor de afwerking kan je er als investeerder voor kiezen om samen te werken met interieurarchitect Dries Vanlerberghe, bekend voor zijn voorliefde voor authentieke materialen, zoals natuursteen en hout. Reken dus op een hedendaagse afwerking, tijdeloze looks en ruimtes mét karakter.

Interesse in dit unieke project? Ontvang vrijblijvend de info-brochure

Weten waarom Residentie Stéphanie-Louise de ideale investering is? Vraag nu GRATIS en VRIJBLIJVEND de info-brochure en ontdek alle voordelen voor u als investeerder.

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Fortior | Privacyverklaring

De NV Belgische Nieuwbouwmaatschappij, afgekort BELNIMA, met zetel te 1050 Elsene, Louizalaan 143/4, ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0700.725.624, te bereiken op 02/670.08.65 of op info@fortior.be, en de met haar verbonden vennootschappen, hebben deze website met de grootste zorg samengesteld.

De hier weergegeven informatie is ontoereikend om een aankoopbeslissing te kunnen nemen. Deze informatie houdt geen aanbod in, maar is louter een kennisgeving dat het hier weergegeven project zal worden ontwikkeld. Wie interesse toont, zal ten gronde geïnformeerd worden in persoonlijke gesprekken, en zal alsdan toegang krijgen tot alle relevante documentatie die deel uitmaakt van een aankoopdossier. De uiteenzetting door de promotor/verkoper met betrekking tot de opbrengsten, het rendement, etc. kan hoogstens als een inspanningsverbintenis worden beschouwd, niet als een resultaatsverbintenis.

Merk op: Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet, en valt buiten het toezicht van de FSMA. Investeren in één van onze producten betekent een totale investering van boven de € 100.000. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW, registratierechten en kosten.