Palo Alto Marbella

Exclusieve woningen in een beschermd natuurgebied

Luxe woningen vanaf € 665.000

Meer informatie?

Palo Alto Marbella

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

Pure luxe op onverslaanbare locatie

Palo Alto is een uniek project gelegen in de heuvels achter Marbella, naast het bergdorp Ojén. Ontdek een plek van natuurlijke schoonheid  met uitzicht op zee en op Marbella stad. Het project ligt pal in de natuur maar toch op slechts enkele minuten van het stadscentrum.

Het complex beschikt over bijzonder veel luxe faciliteiten. Geniet in de ultramoderne fitnessruimte en spa in de Palo Alto Club, ontspan in de lounge, of drink een heerlijke cocktail op uw zonneterras.

Luxe afwerkingen en een groot aanbod aan fantastische faciliteiten

Alle woningen zijn voorzien van grote woonkamers en keukens die volledig uitgerust zijn met Siemens apparatuur en een Amerikaanse koelkast. Een parkeerplaats en ondergrondse berging zijn altijd inbegrepen.

Als eigenaar van een appartement of villa in Palo Alto geniet u verder van veel voordelen. Dit exclusieve resort biedt u namelijk enorm veel eersteklas faciliteiten waar u exclusief gebruik van kunt maken. 

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Cala Blue.

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Cala Blue | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring