O'Sea_Fase3_Logo_Baseline_White

Uw eiland van rust aan de kust

Ruime appartementen met zicht op zee in de koningin der badsteden.

De unieke troeven van uw O’Sea-appartement

Wilt u aan zee wonen of investeren, dan mag u deze kans niet missen. O’Sea is een splinternieuwe buurt in kusthoofdstad Oostende. Hypermodern, exclusief, stijlvol en vooral heel groen. Hier leven groot en klein, jong en oud zalig samen. In alle rust en luxe. En toch overal vlakbij.

De goed gelegen appartementen en penthouses van O’Sea zijn qua afwerking buiten categorie. Vanaf 299.000 euro bent u al eigenaar van zo’n appartement met een adembenemend zeezicht er bij. Bovendien geniet u hier van een binnentuin zo groot als een voetbalveld. Zo’n kans krijgt u geen twee keer.

Ook ideaal als investering: enorm verhuurpotentieel!

Meer weten?

Bent u op zoek naar een slimme investering aan de kust, een tweede verblijf of wilt u zich graag permanent vestigen aan de kust? O’Sea is de juiste keuze voor u. Vraag nu gratis en vrijblijvend meer info over dit unieke project!

Locatie, locatie, locatie

O’Sea ligt aan de Troonstraat (N34) op een steenworp van het strand, en begrensd door de Elisabethlaan en de Leopold van Tyghemlaan.

Alle comfort (winkels, restaurants, strand en openbaar vervoer) zijn binnen handbereik en toch zult u omgeven zijn door een aangename rust.

Interesse in O'Sea?

Wenst u meer informatie over het project?
Laat hier vrijblijvend uw gegevens achter.

O Sea Google

Wanneer u uw gegevens bij ons achter laat geeft u aan akkoord te gaan met onze privacyverklaring en om meer informatie over dit project te ontvangen.

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Immobel | Privacyverklaring