O'Sea_Fase3_Logo_Baseline_White

Uw plek van rust aan de kust

Te koop in Oostende: zalige nieuwbouwappartementen met instant vakantiegevoel

Al vanaf 299.000 euro!

Meer weten?

Ontvang vrijblijvend meer informatie

O Sea

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

De unieke troeven van uw O’Sea-appartement

Wilt u aan zee wonen of investeren, dan mag u deze kans niet missen. O’Sea is een splinternieuwe buurt in kusthoofdstad Oostende. Hypermodern, exclusief, stijlvol en vooral heel groen. Hier leven groot en klein, jong en oud zalig samen. In alle rust en luxe. En toch overal vlakbij.

De goed gelegen appartementen en penthouses van O’Sea zijn qua afwerking buiten categorie. Vanaf 299.000 euro bent u al eigenaar van zo’n appartement met een adembenemend zeezicht er bij. Bovendien geniet u hier van een binnentuin zo groot als een voetbalveld. Zo’n kans krijgt u geen twee keer.

Ontvang vrijblijvend meer informatie.

Ontdek wat O’Sea nog meer te bieden heeft voor u. Kom meer te weten waarom dit een fantastische investering is, ontdek de uitstekende ligging en de voordelen voor u als investeerder.

Locatie, locatie, locatie

O’Sea ligt aan de Troonstraat (N34) op een steenworp van het strand, en begrensd door de Elisabethlaan en de Leopold van Tyghemlaan.

O'Sea: uw ideale investering aan de kust.

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Immobel | Privacyverklaring