Vergeet de hoge inflatie en lage spaarrentes. Investeer in een goed draaiend hotel!

Investeer in een hotelkamer en laat uw spaargeld terug renderen. Novotel Ieper ligt op toplocatie en is al jaren een vaste waarde in Ieper. Ideaal dus om met weinig inspanning van een extra inkomen te kunnen genieten.

Investeer al vanaf 130.000 euro! (excl. BWT en kosten)

Meer weten?

Ontvang direct de GRATIS brochure!

Novotel Ieper

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

Wat zijn de voordelen van investeren in een hotelkamer?

  • Bescherming tegen inflatie, de huurprijzen zijn niet gebonden aan de index, maar worden vrij bepaald. De uitbater kan de kamerprijs dus onmiddellijk aanpassen aan de marktprijs.
  • Geen verhuurtaken, u hoeft zelf niks te doen. Er staat een professioneel team klaar voor het dagelijkse beheer van uw hotelkamer.
  • Meerdere bronnen van inkomen,  dankzij ons poolsysteem, waarbij je deelt in de opbrengsten van alle kamers, vergaderzalen, restaurant…, kan je zeker zijn van een rendement ongeacht de bezetting van je kamer.
  • Professionele uitbating, Novotel maakt deel uit van de groep Accor, een merk met wereldfaam dat vele toeristen aantrekt. Bovendien kan u genieten van een professionele uitbating en potentieel hoge verhuuropbrengsten.

De ideale locatie voor een hotel

Hotel Novotel Ieper ligt in het centrum van Ieper. In Ieper wordt de Eerste Wereldoorlog vaak herdacht door toeristen. In 2019 telde Ieper maar liefst 541.500 toeristen. Vooral de Britten maken er een erezaak van om een bezoek te brengen aan de stad. Het hotel is dicht bij verschillende monumenten gevestigd. Menenpoort, In Flanders Museum en Merghelynck museum. Op een steenworp afstand ligt de Grote Markt, hier worden de meest bekende plaatjes geschoten van de stad.

Ontdek de troeven van deze unieke investeringskans

Video afspelen

Waar wacht u nog op? Ontvang de GRATIS brochure.

Franchise

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Fortior

De NV Belgische Nieuwbouwmaatschappij, afgekort BELNIMA, met zetel te 1050 Elsene, Louizalaan 143/4, ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0700.725.624, te bereiken op 02/670.08.65 of op info@fortior.be, en de met haar verbonden vennootschappen, hebben deze website met de grootste zorg samengesteld.

De hier weergegeven informatie is ontoereikend om een aankoopbeslissing te kunnen nemen. Deze informatie houdt geen aanbod in, maar is louter een kennisgeving dat het hier weergegeven project zal worden ontwikkeld. Wie interesse toont, zal ten gronde geïnformeerd worden in persoonlijke gesprekken, en zal alsdan toegang krijgen tot alle relevante documentatie die deel uitmaakt van een aankoopdossier. De uiteenzetting door de promotor/verkoper met betrekking tot de opbrengsten, het rendement, etc. kan hoogstens als een inspanningsverbintenis worden beschouwd, niet als een resultaatsverbintenis.

 Merk op: Dit is geen aanbod in het kader van de prospectuswet, en valt buiten het toezicht van de FSMA. Investeren in één van onze producten betekent een totale investering van boven de € 100.000. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW, registratierechten en kosten.