Investeer belastingvrij in Brussel

Maximale zekerheid dankzij een vast rendement op uw rekening*

Meer weten?

Nomad NL

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

Rendabel en duurzaam investeren

Nomad combineert vastgoed voor verhuur op korte termijn met een beheersovereenkomst die zorgt voor een maximum aan rendement, zekerheid en zorgeloosheid.

Het project is ideaal gelegen aan Tour & Taxis, in de groene buurt van Brussel. U draagt met een investering ook bij aan een duurzame toekomst. Het project is namelijk voorzien van zonnepanelen, een innovatief ventilatiesysteem, regenwaterrecuperatie en een groendak.

Enkele redenen waarom deze investering zo aantrekkelijk is:

Maximale zekerheid dankzij een vast rendement op uw rekening*
Een investering in Nomad zorgt voor een gewaarborgd rendement*. Zo ontvangt u 27 jaar lang maandelijks een vast bedrag op uw rekening. Dankzij de automatische indexatie stijgt het rendement ook.
Investeer belastingvrij
Dankzij een ruling tussen de FOD Financiën en Candor recupereert u 21% BTW op uw aankoopprijs* én betaalt u geen belastingen op deze inkomsten, onroerende voorheffing of andere taksen.
Zorgeloos
Onze professionele partners nemen het volledige beheer op zich. Zij zijn het centrale aanspreekpunt voor alle huurders en volgen al hun operationele, technische en administratieve vragen op.
*Cfr. De contractuele bepalingen, de bekomen ruling en de huidige fiscale wetgeving. Prijs exc. akte- en dossierkosten.

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Candor.

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Candor | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring