HET CROWDFUNDING PLATFORM VOOR VASTGOED

Meer weten?

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Max Crowdfund

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

Investeer samen met honderden investeerders in één project, met een minimale inleg van €100,-

Het crowdfunding concept

Via Max Crowdfund investeer je eenvoudig in vastgoed zonder zelf ook maar een steen aan te raken. Max Crowdfund heeft een succes-ratio van 100% en biedt je het pand als borg op je belegging.

Hoe gaat het investeren precies in zijn werk? Regelmatig komen er nieuwe leningen online waarin jij kan investeren. De lening heeft een bepaald streefbedrag en zodra de lening open gaat kan iedereen investeren. Je kan precies zien hoeveel er nog belegd moet worden om het streefbedrag op te halen. Wanneer de lening vol is gaat het opgehaalde bedrag naar de projectontwikkelaar en ontvang je maandelijks rente over jouw investering. Dit is een volledig geautomatiseerd proces.

Investeringskansen

Hoe werkt het?

Registreer je op ons platform
Bekijk alle beschikbare investeringskansen
Ontvang rente over je investering

Samen in 1 project investeren

Door middel van crowdfunding wordt het voor iedereen mogelijk om in vastgoed te beleggen. In plaats alleen vastgoed aan te kopen met grote bedragen, investeer je samen met honderden investeerders in één project, met een minimale inleg van €100,-

Wil je meer weten over hoe Max Crowdfund werkt en wat jij kunt doen om zelf vastgoedinvesteerder te worden zonder zelf een steen aan te raken? Via onderstaande knop leggen wij je graag meer uit.

0
Totaal gefinancierd
0 %
Gemiddeld rendement
0
Geregistreerde gebruikers
0
Gemiddelde investering

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Max Crowdfund | Privacyverklaring