logo_dunehotel_420x220

"Verdubbeling van overnachtingen aan de kust door verblijfstoeristen"

Investeer nu nog mee in een luxe kamer in Nieuwpoort en profiteer mee!

Meer weten?

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Dunehotel

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

Waarom investeren in Dunehotel Nieuwpoort?

Dunehotel zet een nieuwe standaard voor hotels aan de Belgische kust. Op amper 150 meter van het strand en het bruisende centrum van Nieuwpoort worden gasten er ondergedompeld in een sfeer van comfort, luxe en gezelligheid. En dat is goed nieuws voor investeerders, want Dunehotel biedt heel wat garanties.

U wordt eigenaar van een luxehotelkamer die maar liefst 3,25% netto opbrengsten met zich meebrengt, gegarandeerd over 30 jaar. En daar hoeft u zelf bijna niets voor te doen dankzij een professionele uitbating. Maar er is nóg meer: zo zijn er geen onderhoudskosten, is de onroerende voorheffing ten laste van de uitbater en zijn de opbrengsten vrijgesteld in de personenbelasting.

De kers op de taart? Elk jaar kunt u als investeerder twee weken verblijven in uw eigen hotelkamer

Ontvang vrijblijvend meer informatie.

Ontdek wat Dunehotel Nieuwpoort nog meer te bieden heeft voor u. Kom meer te weten wat een investering in luxe kamers precies inhoudt, ontdek de uitstekende ligging en de voordelen voor u als investeerder.

Dunehotel: een veilige investering die stevig opbrengt.

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Dunehotel NV | Privacyverklaring