logo_dunehotel_420x220

Investeer in Nieuwpoort Bad

Laatste 6 hotelkamers! Op 150 meter van het strand

Meer weten?

Ontvang de GRATIS brochure!

Infosessies Dunehotel BE

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

Nieuwpoort als rendabel investeringsoord

Vanaf € 225.000 wordt u eigenaar van een luxesuite in Dunehotel te Nieuwpoort. Geniet van een interessant rendement van 3,25% netto per jaar, gegarandeerd over een periode van 30 jaar. De toplocatie op 150 meter van het strand en de gemiddelde bezettingsgraad van 85% benadrukken het potentieel van deze topinvestering.

Meer informatie?

Ontdek wat Dunehotel Nieuwpoort nog meer te bieden heeft voor u. Kom meer te weten wat een investering in luxe kamers precies inhoudt, ontdek de uitstekende ligging en de voordelen voor u als investeerder.

Een veilige investering die stevig opbrengt

Wie zeker wil zijn van een mooi investeringsrendement, zoekt zijn heil alsmaar vaker in hotelvastgoed. De succesformule van dit vastgoedtype schuilt in de hoge inkomsten, weinig tot geen onderhoud, een professionele uitbating en een lage investeringsdrempel. En gezien de huurprijzen elk jaar stijgen, toont hotelvastgoed zich bestand tegen de inflatie. Met andere woorden, u krijgt een mooi rendement, zonder risico.

logo

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Dunehotel NV | Privacyverklaring