Les Jardins du Var

Luxe verblijven in een toeristische residentie middenin het groene hart van de Provence.

Luxe verblijven in een toeristische residentie middenin het groene hart van de Provence.

Luxe verblijven vanaf €232.999,-

Meer weten?

Ontvang vrijblijvend meer informatie.

Les Jardins du Var NL

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

Moderne residentie op toplocatie.

De residentie Les Jardins du Var staat garant voor ontspanning en plezier in een natuurlijke omgeving. Geniet van een fris drankje aan de poolbar met panoramisch zicht op de omringende heuvels of waag je aan een partijtje tennis op het multisportterrein. Hier geniet je van het beste van de Provence, dankzij de vele uren zon, schitterende natuur en pittoreske dorpjes.

De appartementen zijn open en licht en beschikken over grote terrassen. Elk appartement bestaat verder uit 1-3 slaapkamers, een badkamer en een volledig uitgeruste keuken. Je hebt de keuze tussen drie afwerkingen, samengesteld door ons designteam.

Bestemming: Salernes

Ontdek Salernes, een pittoresk dorpje in de Var. Dit bewaard gebleven dorpje in de Provence verleidt je met zijn authenticiteit. Salernes is sinds 2006 geklasseerd als Groene bestemming. Om te genieten van de mooie natuur hoeft u niet ver te reizen, de wonderschone Gorges du Verdon liggen namelijk op een steenworp afstand!

Salernes is vlot bereikbaar, op 1u30 van de luchthaven van Marseille, 1u van Toulon en 1u van de luchthaven van Nice. De residentie Les Jardins du Var ligt op 5 minuten lopen van het oude dorpscentrum, dichtbij vele geheime en uitdagende wandel-en fietsroutes. Kortom: ideaal gelegen voor de mooiste vakanties!

Les Jardins du var: uw nieuwe vakantiebestemming

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Twin Promotion | Privacyverklaring