Investeer mee in het tekort aan Brusselse studentenkoten!

Koten en studio's vlak naast de Erasmushogeschool in Brussel

Investeer mee vanaf € 112.995

Meer informatie?

Kosy Erasmus

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

(exclusief kosten)

Studentenhuisvesting op toplocatie

KOSY Erasmus situeert zich vlak naast de Erasmushogeschool in Brussel en maakt deel uit van het Kanaalplan in Brussel waardoor ons driedelige studentencomplex zich meteen ook in de vernieuwde zone in Brussel zal bevinden.

Er liggen ook vele andere universiteiten en hogescholen in een straal van minder dan 3km. Dé ideale plek dus voor studenten. Ons project bestaat uit zowel studentenstudio’s en studentenkamers.

Ontvang gratis en vrijblijvend onze infobundel.

Benieuwd hoeveel Kosy Erasmus u zou kunnen opbrengen?
Ontvang vrijblijvend meer informatie over dit unieke project!

Waarom investeren in Kosy Erasmus?

Hoge opbrengsten

Brussel is feitelijk de duurste studentenstad van België. Studenten betaalden in 2019 gemiddeld 560 euro/maand voor een studio en 485 euro/maand voor een kot met eigen sanitair.

100% zorgeloos

Wij willen u als investeerder zo veel mogelijk ontzorgen. Indien u ervoor kiest om de exploitatie uit te besteden dan nemen wij al het onderhoud, beheer en de verhuur voor u over.

Maximale controle

U blijft de baas over uw investering. Zo kunt u er voor kiezen het onderhoud zelf op u te nemen, of om dit uit te besteden. Daarnaast kiest u zelf de verhuurprijs van het kot.

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Fortior.

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Fortior | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring