YNTRO_Logo_Yellow_RGB

Droom je van een vakantieverblijf aan de kust?

Te koop: zalige buitenverblijven in Nieuwpoort, voor jezelf of als investering.

Investeer al vanaf €165.000

Meer informatie?

Ontvang GRATIS en VRIJBLIJVEND de brochure!

Yntro Nieuwpoort

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

Een verblijf in Nieuwpoort, voor jezelf of als investering.

Je weet dat vastgoed de juiste keuze is voor je spaargeld. Bij Yntro weten we dat ook. Meer nog, we weten precies wat de beste opties zijn, afhankelijk van je budget en je wensen. Al vanaf 165.000 euro kun je eigenaar worden van een vakantieverblijf, waar je uiteraard zelf van kunt genieten, terwijl wij ervoor zorgen dat je er bovendien opbrengsten uit haalt. We begeleiden je doorheen het volledige traject, waarin jij steeds centraal staat.

Waarom kiezen voor Nieuwpoort?

Deze jonge en dynamische badplaats heeft een vissershaven met vismijn en maar liefst drie jachtclubs. Met meer dan 2000 ligplaatsen is Nieuwpoort de grootste plezierhaven van Noord-Europa. Ook op het vlak van architectuur heeft de stad veel te bieden, met de stadshalle, de beiaardtoren, het Bommevrij en een mengeling van vooroorlogse en hedendaagse villa’s.

Onze verhuurpartner: Holiday Suites

Holiday Suites baat in totaal 495 suites uit op de mooiste plekken aan de Belgische kust en in Limburg. De suites zijn stuk voor stuk modern ingericht en bieden alle comfort, met een volledig ingerichte keuken, degelijke bedden en genoeg ruimte om te ontspannen. Bovendien wil Holiday Suites als een ‘onzichtbare gastheer’ zijn gasten zoveel mogelijk vrijheid en flexibiliteit bieden, met no-nonsense prijzen en optionele pakketten.

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Yntro | Privacyverklaring