Vergeet de staatsbon!

Investeer liever in een goedlopend hotel op toplocatie

BIJNA UITVERKOCHT!

Grijp je kans!

Ontvang GRATIS en VRIJBLIJVEND de brochure in je mailbox

Immo Ardennen V2

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

Vastgoed met zorgeloos karakter

Investeren in een hotelkamer is een fenomeen dat meer en meer bekendheid krijgt op de Belgische vastgoedmarkt. Dankzij het zorgeloze karakter van hotelvastgoed kan je je beschermen tegen klassieke verhuurproblemen zoals schade, wanbetalers en leegstand.

Midden in het stadscentrum van Luik, mikken we met dit project voornamelijk op een zakelijk publiek. De uitstekende bereikbaarheid dankzij de luchthaven, de haven en autosnelwegen heeft samen met de ligging, ervoor gezorgd dat Luik uitgroeide tot de economische hoofdstad van Wallonië. De vierde grootste stad van België is voorlopig nog niet klaar met groeien.

Radisson als professionele partner

Deze gevestigde naam in het hotelwezen zorgt ervoor dat de kamers maximaal verhuurd worden. Wij nemen het papierwerk en onderhoud voor onze rekening. Jij hoeft enkel te genieten van alle opbrengsten van het hotel. En met alle opbrengsten bedoelen we écht alles: hotelkamers, bar, restaurant en events.

Fiscale voordelen

Los van van uitbating die je uit handen geeft, heeft investeren in vastgoed nog een aantal bijzondere voordelen. Zo kan je met een relatief lage aankoopkost al een mooi rendement genereren. Bovendien heb je als investeerder de mogelijkheid om een deel van de BTW op je aankoop terug te vorderen. Vraag meer informatie aan onze adviseurs.

Ontvang GRATIS de brochure in je mailbox!

Immo Ardennen V2

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Unibricks.

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Unibricks | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring