Ibis Styles Bredene

Investeren in een hotel is op meerdere vlakken interessant. U krijgt nu de kans om te investeren in Ibis Styles in Bredene. Momenteel zijn de werkzaamheden in volle gang en wordt het een gloednieuw hotel. Wij zetten de voordelen op een rijtje en vertellen u iets over de locatie. Bij interesse kunt u gratis de brochure ontvangen.

 

Een investering vanaf 198.500 euro!

Meer weten?

Ontvang direct de GRATIS brochure!

Ecoparkings

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

Waarom investeren in een hotelkamer?

Investeren in een hotelkamer is een fenomeen dat steeds populairder wordt op de Belgische vastgoedmarkt. Zo is het dankzij z’n zorgeloze karakter een perfect alternatief voor een investering in klassiek vastgoed.

 

Je hoeft niet zelf in te staan voor de verhuur van je vastgoed én je krijgt niet te maken met de problemen  bij klassiek verhuur zoals schadegevallen, wanbetalers of leegstand. Om de continuïteit en de kwaliteit van een goede uitbating op lange termijn te waarborgen, is het aangeraden om een erfpachtrecht te verwerven op het grondaandeel en 100% eigenaar te worden van de constructies. Als eigenaar krijg je bovendien de kans om tot 45 nachten per jaar gratis te reserveren in uw eigen hotelkamer

Is investeren in een hotel iets voor u of wilt u meer weten? Ontvang
gratis de brochure!

De ideale locatie voor een hotel

De site waar ibis Styles Bredene hotel op gebouwd wordt, ligt werkelijk op een absolute toplocatie. Enerzijds kunnen we dit afleiden uit de uitstekende bewezen resultaten van het voormalige Europa hotel, anderzijds ligt het vlakbij een markt dat in volle bloei is. Zo ligt de haven van Oostende vlakbij het hotel. Deze haven werpt zich de laatste jaren meer en meer op als dé haven voor offshore-activiteiten en hernieuwbare energie in België, een sector met enorm veel toekomstpotentieel. Bewijs hiervan is de uitbreiding van de bestaande windmolenparken in de Noordzee.

De toegankelijkheid van ibis Styles Bredene vanuit de haven van Oostende is een stuk beter indien je dit vergelijkt met andere hotels in het centrum van Oostende. ibis Styles Bredene beschikt daarnaast ook over genoeg parking, ideaal voor al het havenpersoneel die hier zal overnachten.

Waar wacht u nog op? Ontvang de GRATIS brochure.

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Fortior | Privacyverklaring