Een zorgeloze investering aan de Leie in Harelbeke

Meer weten?

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Nestia D’Or

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

Pensioenflats, een groeimarkt en dat vooral in Harelbeke

De dubbele vergrijzing zorgt voor een stijging in de vraag naar woningen die aangepast zijn aan de noden en wensen van de 65-plusser. De afgelopen tien jaar steeg het aantal inwoners boven de 65 jaar met 18%. Die groeitrend zal de komende jaren nog sneller doorzetten en blijven groeien tot maar liefst 25% in 2060. In Harelbeke is nu al 26% van de bevolking ouder dan 65 jaar. Hiernaast kan je duidelijk zien dat de vergrijzing sneller stijgt in het westen van ons land in vergelijking met de rest. Harelbeke is dus een groeimarkt op vlak van pensioenflats.

0221a7cb-camera-01-dag_11hc0zl1hc0vn00001z01o (1)

Ontdek het project in cijfers

Vanafprijs (zonder BTW):

€200.000

BTW:

12%

Beschikbare appartementen

65

Zorgeloos

Of je er nu voor kiest om te investeren om er zelf te wonen of voor de huuropbrengsten, de uitbating ligt in onze ervaren handen. Jij hebt hoe dan ook een zorg minder aan je hoofd.

Ook het zoeken naar nieuwe huurders kan je aan hen overlaten. Zij weten als geen ander dat mensen vooral op zoek zijn naar een plek die hen een zorgeloze woonervaring en een instant thuisgevoel bezorgt.  Leg de onderhoudstaken, het papierwerk en de zoektocht naar huurders in hun ervaren handen en kies voor een zorgeloze investering.

Investeren

Het gevoel van eenzaamheid neemt toe naarmate je ouder wordt. Zo is er bijna een verdubbeling gemeten de voorbije jaren, bij de 80-plussers zijn de cijfers zelfs nog prangender. Uit onderzoek blijkt dat er een duidelijk verband is met de afname van de mobiliteit. Toch vindt de helft van de gepensioneerden het belangrijk om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen en een actieve rol te spelen in de maatschappij.

Vele gepensioneerden kiezen bewust voor dit concept en wachten niet tot het moment dat ze zich eenzaam voelen. Zit jij op jouw 70ste alleen thuis met veel zorgen aan je hoofd of ben je actief en onder vrienden?

Harelbeke
als toplocatie

Pensioenflats Nestia d’Or ligt op een prachtige locatie in het centrum zodat alles binnen handbereik van de bewoners ligt. Een afgelegen huis tussen de velden met boerderijdieren als enige vorm van gezelschap klinkt heel aantrekkelijk, maar in de praktijk wil je geen uur op pad als je zin hebt in verse croissants op zondagochtend. Dankzij de ambachtelijke bakker voor de deur is je brood altijd kraakvers en een terrasje doen is veel leuker als je er gewoon heen kan wandelen. Met een bushalte in dezelfde straat en het treinstation op minder dan 10 minuten wandelen, is de verbinding uitstekend als je toch eens verder van huis moet zijn.

Harelbeke
als toplocatie

Pensioenflats Nestia d’Or ligt op een prachtige locatie in het centrum zodat alles binnen handbereik van de bewoners ligt. Een afgelegen huis tussen de velden met boerderijdieren als enige vorm van gezelschap klinkt heel aantrekkelijk, maar in de praktijk wil je geen uur op pad als je zin hebt in verse croissants op zondagochtend. Dankzij de ambachtelijke bakker voor de deur is je brood altijd kraakvers en een terrasje doen is veel leuker als je er gewoon heen kan wandelen. Met een bushalte in dezelfde straat en het treinstation op minder dan 10 minuten wandelen, is de verbinding uitstekend als je toch eens verder van huis moet zijn

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Nestia d’Or | Privacyverklaring