Unieke opportuniteit: investeer met gegarandeerde en geïndexeerde opbrengsten

Extra troef: u kunt de btw na aankoop integraal recupereren!

LAATSTE KANS! KOOP NU NOG AAN LANCERINGSVOORWAARDEN

Ontdek nu hoeveel het u kan opbrengen!

Designhotel

Door uw gegevens achter te laten gaat u akkoord met onze Privacyverklaring en om per email/telefoon gecontacteerde te worden betreffende dit project.

Meer winst dankzij een groeirendement

Wie een hotelkamer koopt in Designhotel Brussel, kan rekenen op een vaste maandelijkse huuropbrengst met een rendement dat meegroeit met de inflatie. Omdat de huuropbrengsten elk jaar geïndexeerd worden, stijgt het rendement ook elk jaar mee. Dat in tegenstelling tot een spaarboekje, een staatsbon of kasbon die vaste rendementen uitkeren.  

Het cijfervoorbeeld hiernaast zet het potentiële groeirendement van een hotelkamer af tegenover het vaste rendement van een kasbon. De stijgende curve versus de stagnerende lijn toont aan dat de opbrengsten aan het einde van de rit meer lonen met de hotelkamerformule. In tijden van hoge inflatie zal het rendement significant sneller stijgen en is de investeerder beschermd tegen koopkrachtverlies.

Combineer de voordelen van een financiële belegging met die van een vastgoedinvestering

Geen verhuurcommissie, volledige ontzorging en een sterk rendement. Een aankoop van een hotelkamer combineert het moeiteloze van een belegging met het veilige van een vastgoedinvestering. Meer nog, omdat de maandelijkse huurinkomsten verzekerd zijn en bovendien gekoppeld aan de index, doet deze aankoop het beter dan andere vastgoedinvesteringen én beter dan beleggingen die niet inflatiebestendig zijn.

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Triple Living | Privacyverklaring