Te koop: moderne en comfortabele chalets in het hart van de Ardennen

Vanaf 175.00 euro

Ja, ik ontvang graag een brochure van dit project

Chalets Durbuy

Wanneer u uw gegevens achterlaat geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring. U geeft ons alsmede toestemming om u telefonisch en/of per email te contacteren.

NIEUWBOUWCHALETS - SNELLE OPLEVERING!

Village Les Bois d’Ourthe - een tweede verblijf op absolute toplocatie!

De gezellige chalets liggen in Park Village Les Bois d’Ourthe, te midden van het bos in Somme-Leuze, vlakbij Durbuy. Het aanbod van chalets in de Ardennen is veelal verouderd. Met de unieke stijl van architect Frederic Haesevoets brengen we hier verandering in: Moderne chalets gecombineerd met een authentieke omgeving en duurzame materialen.

De chalets zijn voorzien van 2 of 3 slaapkamers, een open keuken, ruim terras en een volledig uitgeruste badkamer. De inrichting kies je volledig zelf.

De omgeving

Glooiende heuvels, spectaculaire vergezichten, bossen waar je gemakkelijk in kan verdwalen en charmante architectuur. Het decor van vele mooie jeugdherinneringen waar mensen graag naar blijven terugkeren. Toeristische gebieden hebben doorgaans een hoogseizoen, maar de Ardennen is één van die zeldzame plekken die het hele jaar door toeristen aantrekt.

Diezelfde charme vind je ook in Village Les Bois d’Ourthe. Ondanks de rustige ligging, is het park goed bereikbaar met de wagen. Op 10 minuten tijd sta je boodschappen te doen in Marche-en-Famenne en binnen 15 minuten bereik je het prachtige Durbuy.

Waarom investeren in Village Les Bois d’Ourthe?

Website door Vastgoedkijker in opdracht van Unibricks | Privacyverklaring