Betaalbare tweede verblijven in Noord-Frankrijk.

Geniet van zalige vakanties in La Douce France!

Meer informatie?

Bray-Dunes

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

Leef uw Franse droom!

Heeft u altijd al gedroomd over een tweede verblijf in Frankrijk? De Opaalkust is de perfecte plek om te ontsnappen aan de drukte. De streek is de ideale bestemming voor golf, wandelen, sport of gewoon gezellige momenten. Bij ons vindt u een groot aanbod van appartementen en villa’s in de regio. Nu is hét moment om uw droom waar te maken!

Voor ieder wat wils.

Bent u op zoek naar een vakantieverblijf en wilt u ook rendement op uw investering behalen? Verkies dan voor een appartement in een van onze toeristische residenties, onze partner Evancy verhuurt het appartement dan wanneer u er zelf niet bent. De ideale mix tussen vakantieplezier en stabiele opbrengsten!

– Appartement voor 1 persoon – Vanaf € 110.000
– Appartement voor 2 personen – Vanaf € 144.471
– Appartement voor 4 personen – Vanaf € 185.000
– Appartement voor 5 personen – Vanaf € 195.000
– Appartement voor 6 personen – Vanaf € 229.000

Waarom kiezen voor de Opaalkust?

Het strand

Geniet het gehele jaar van de lange uitgestrekte zandstranden. Ideaal voor ontspanning, wandelingen en een uitgebreid aanbod aan sportactiviteiten.

Activiteiten

Kiest u voor het zwembad? Een lange wandeltocht? Of toch liever een uitgebreide maaltijd bij een van de vele restaurants en cafe’s? De keuze is eindeloos!

Omgeving

De Opaalkust staat vooral bekend voor haar kustlijn met goudgele stranden en heuvelachtige duinen. In de directe omgeving vindt u pittoreske dorpjes en prachtige natuur.

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Twin Promotion.

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Twin Promotion | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring