Te koop: appartementen in Blankenberge met rooftopzwembad

Vraag nu meer info!

Ontvang gratis & vrijblijvend de brochure

Bcity

Door uw gegevens achter te laten geeft u aan akkoord te gaan met onze Privacyverklaring en geeft u ons toestemming om u te contacteren per email/telefoon mbt ons aanbod.

5078fd03-alysee-red-baseline_108w03w000000000000028

Luxe appartementen aan zee

In het nieuwbouwproject Bcity kiezen we resoluut voor warme gezelligheid met oog voor luxe, duurzaamheid en hoog wooncomfort. Het project van de gerenomeerde architect Marc Corbiau is onderdeel van het vernieuwde stationscomplex in Blankenberge, biedt een uniek panoramisch zicht over de stad en op het dak kan je genieten van een heerlijk rooftop zwembad.

Types:

• Studio – UITVERKOCHT
• Eénslaapkamer appartement: Vanaf 279.000 euro
• Tweeslaapkamer appartement: Vanaf 359.000 euro
• Drieslaapkamer appartement – UITVERKOCHT

De perfecte locatie aan de kust

De appartementen van Bcity liggen pal in het bruisende centrum van Blankenberge, net voor het Koning Leopold III-plein en vlakbij de mooie jachthaven, waar je gezellig kunt tafelen. De winkelstraat, de zeedijk en het strand liggen op wandelafstand. Eens een bezoekje brengen aan de nabijgelegen badsteden? Neem vlak voor de deur de kusttram richting Knokke of De Panne en verken de ganse kustlijn. 

c3c23a40-bcity_10o00i0000000000000028

Ontvang nu GRATIS & VRIJBLIJVEND de brochure

Deze website is gemaakt door Vastgoedkijker.be in opdracht van Alysee

Uw databeheerder en eindverantwoordelijke voor uw persoonlijke gegevens is Alysee | Privacyverklaring
Uw dataverwerker en verantwoordelijke voor uw de technische werking van deze website is Vastgoedkijker | Privacyverklaring