Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing voor de website vastgoedkijker.be. Door onze pagina’s te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De inhoud van onze websites is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, echter aanvaarden wij geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van getoonde teksten en beelden.
Filwise S.L. is niet verantwoordelijk voor inhoud op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.

Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud, teksten en beelden of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten van Filwise S.L.

De inhoud op vastgoedkijker.be is puur geschreven op basis van de mening van de auteur en mag nooit beschouwd worden als advies van een vastgoedmakelaar of investeringsexpert. Deze website is enkel bedoeld als portaal met een verzameling van investeringsprojecten van derden, wij wijzen u enkel door naar projectontwikkelaars of firma’s die de verkoop of uitbating van het uiteindelijke product verzorgen.

Onze diensten zijn volledig gratis. Wij kunnen een commissie ontvangen voor het doorverwijzen van klanten naar bepaalde projecten en/of producten. Vastgoedkijker.be is een commerciƫle website van het bedrijf Filwise S.L. Een deel van de inkomsten gebruiken wij om onze websites actueel te houden, te verbeteren en relevant te maken voor eenieder die een vastgoedinvestering overweegt.

Vraag altijd het advies van een professionele makelaar of beleggingsadviseur alvorens u een beslissing maakt.

Indien u niet akkoord gaat met onze Algemene Voorwaarden, kunt u helaas geen gebruik maken van onze website.

Vastgoedkijker.be is onderdeel van:

Filwise S.L.
Avenida Diagonal 474
08006 Barcelona, Spanje

Voor vragen kunt u ons bereiken via info@vastgoedkijker.be